Om oss

Om Poddverandan

Poddverandan fixar produktioner av podcast med innehåll som fäster. Hjälper er vidare med idé och bearbetning för er podcast. I utförande, innehåll, inspelning och redigering. Så det blir både lockande skönt att lyssna till, och hållbart innehåll.

Varför?
Poddverandan vill bidra till att fler tar steget, både företag och privatpersoner att med podcast som verktyg nå ut med vad som kan berättas, marknadsföras, underhålla och skoja för att bygga publik och räckvidd som är intressant för dig eller er organisation.

Vad? 
Det räcker inte med en idé. Det behövs en förädling och bearbetning av idén. Att få hjälp att modigt kunna blomma ut i sin podd kan behövas coachas fram. Jag hjälper till med det och den ljudliga kvalitén som håller broadcaststandard. 

Vem? 
Håkan Lundqvist heter jag som står bakom Poddverandan, en del av Lhlkommunikation.
Med närmare 20 år bakom mig från Sveriges Radio med både egna program, producent av andra program och coachning av programledare finns kunskap i att hantera ljudliga idéer från start till mål.

Var?
Poddverandan finns i Östersund. Den är också smidigt flyttbar till den plats du vill vara, för att spela in eller livesända.